— Jullie bruiloft


Algemeen

Tijdens de receptie, de ceremonie, het moment waarop de taart wordt aangesneden, de borrel of het diner… De romantiek van deze momenten wordt extra benadrukt met live muziek op de achtergrond.

Het repertoire van The Wedding Bells is te beluisteren via deze Spotify playlist: https://tinyurl.com/theweddingbells

Verzoeknummers voor tijdens de ceremonie toveren we met liefde om tot een klein akoestisch sprookje.


Contact ons

Bel of stuur ons gerust een e-mail voor ons informatiepakket. Naar aanleiding van dit informatiepakket kunnen jullie precies aangeven wat jullie wel of niet willen. Hierna stellen wij een offerte en een muzikaal draaiboek op voor jullie per mail.

We bespreken graag eerst met jullie hoe de dag eruit gaan zien en wat jullie wensen/verwachtingen zijn voordat we het over de kosten hebben. We denken graag met jullie mee!

Onze prijs start vanaf € 600,- (exclusief reiskosten en BTW). Voor dit bedrag kun je ons bijvoorbeeld inzetten bij de binnenkomst van de gasten, de ceremonie en de borrel. We maken gebruik van ons eigen geluidsapparatuur, tenzij de locatie hierin voorziet.
De prijs kan eventueel omhoog gaan door de gevraagde speelduur, uitgebreidere verzoeken of de reistijd naar de locatie van de bruiloft.