The Wedding Bells – Livemuziek tijdens de ceremonie

Bruidspaar R & G

”Lieve Tim en Marije, wat hebben wij en onze gasten van jullie genoten. Wat veel prachtige (onze) nummers speelden jullie tijdens onze bruiloft op Ameland. Jullie stemmen samen en los van elkaar, de sfeer en warmte die jullie uitstralen en de liefde voor jullie vak… GEWELDIG! Wij zijn dankbaar om jullie erbij te hebben gehad, dankjewel 🙏
Je trouwt maar één keer, maar anders hadden we jullie zo weer ingehuurd!”

Bruidspaar F & M

”Tim & Marije hebben tijdens onze bruiloft op meerdere locaties die dag voor prachtige muziek en een magische sfeer gezorgd. De communicatie vooraf hebben wij als zeer prettig ervaren het duo was erg flexibel en dacht mee over bepaalde verzoeknummers. Ik kende Tim alleen van online filmpjes en kreeg kippenvel bij het horen van zijn zelfgeschreven nummers. Toen ik een filmpje had ontdekt met Marije erbij wisten we gelijk: die wilden we allebei graag op onze bruiloft horen spelen. De zang van Marije was heel zuiver en samen als duo hebben zij laten zien wat akoestische muziek kan toevoegen op emotionele en gezellige momenten. Na onze bruiloft hebben wij veel complimenten gekregen. Wie zijn ze, waar komen ze vandaan en wat spelen ze ontzettend goed. Wij kunnen hen absoluut aanraden voor een bruiloft of andere gelegenheid. Tim & Marije, allebei hartstikke bedankt voor jullie flexibiliteit en fantastische bijdrage aan onze mooie dag! Goede keuze dat jullie nu weer samen zijn als muziek duo!”

Bruidspaar T & N

”Marije en Tim hebben de muziek verzorgd op onze bruiloft. Ze namen uitgebreid de tijd om met ons voor te bereiden en te overleggen. In het geheim hebben ze met mijn man ook nog een nummer gerepeteerd. Op onze bruiloft was alles perfect geregeld. De muziek was geweldig! Tussendoor zijn Tim en Marije nog heel subtiel van locatie verwisseld. Ze speelden geweldig in op de kinderen die te gast waren. Na hun set mochten we de geluidsinstallatie gebruiken voor de rest van het feest. Onze gasten waren ook zeer te spreken over de muziek! Geweldige muziek en lieve, betrokken mensen. Echt een aanrader!”